Avio karta Beograd Oslo Wizz Air

Potrebna mi je avio karta Beograd Oslo Wizz Air avio kompanijom. Odlazak bi bio 20. septembra, a povratak 27. septembra Koja je cena i koji je red letenja? Hvala. Milutin Jojić, Obrenovac

Posetilac: Milutin Jojić, Obrenovac
Datum: 07.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avio karta Beograd Oslo Wizz Air

Poštovani gospodine Jojiću,

Avio karta Beograd Oslo Wizz Air avio kompanije se može kupiti već sada za period putovanja 20.09.20-27.09.20. Cena POVRATNE avionske karte Beograd-Oslo-Beograd sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom za tražene termine putovanja iznosi 9511 DINARA. Priznaćete da je to sasvim dobra cena za Avio karta Beograd Oslo Wizz Air. S obzirom na udaljenost između Beograda i Osla i s obzirom na cene u Norveškoj možemo reći da su cene povratnih avionskih karata veoma povoljne. Samo požurite sa kupovinom zato što se cena avionske karte Beograd-Oslo-Beograd može povećati. Za sve dodatne informacije u vezi Avio karta Beograd Oslo Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Važna pitanja za avio karte za Oslo

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Oslo?

Iz Beograda za Oslo možete leteti avio kompanijom Air Serbia i Norwegian.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Oslo?

Avio karte za Oslo je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Oslo?

Avio karte za Hamburg možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Oslo?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.

Slična pitanja i odgovori u veza avionske karte Beograd Oslo



Red letenja Beograd Oslo Wizz Air

Po sadašnjem redu letenja, letovi na liniji Beograd-Oslo-Beograd će se odvijati dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom u oba pravca u sledećim trminima:

- Iz Beograda za Oslo sa polaskom u 18:15h i sletanjem u 21:05h.

- Iz Osla za Beograd sa polaskom u 21:40h i sletanjem u 00:25h narednog dana.